Hirdetés

Star Wars IX - ez tényleg egy kiszivárgott poszter?

|

Könnyen lehet, hogy felkerült a világhálóra a Star Wars: Episode IX első plakátja, valamint lelepleződött egy-két új karakter is.

Hirdetés

Április 12-re, az idei Star Wars Celebrationre várjuk a Star Wars IX hivatalos leleplezését, azonban lehetséges, hogy idő előtt felbukkant az interneten az új trilógia lezáró epizódjának első plakátja.

Hirdetés

A MakingStarWars.net által megtalált anyag valószínűleg inkább egy promóciós kép, mintsem egy mozikba szánt plakát, mindazonáltal pár érdekességet így is elárul a következő részről - már ha tényleg valódi. Ami legelőször szemet szúrhat, azok a Kylo Ren mögött álló csuklyás alakok, akiket láthattunk már korábban egy visszaemlékezés során: ők a Ren lovagok, akik így minden bizonnyal már komolyabb szerepet kapnak. Említésre méltók még a vörösben pompázó rohamosztagosok, C-3PO felszerelése (kölcsönvette Chewbacca fegyverét és vállszíját) és a Finn feje mellett helyet foglaló ismeretlen lény is. 

A fenti kép mellett érkezett egy olyan fotó is, ami a szereplőket sorakoztatja fel. Ezen nem csupán Landót figyelhetjük meg (akit a visszatérő Billy Dee Williams játszik), hanem két új karaktert, Zorrit és Jannah-t is. Egyikőjükről sem tudunk szinte semmit, viszont Zorri kapcsán azt spekulálják, hogy őt alakíthatja Keri Russell.   

A Star Wars IX hazai premierje december 19-én lesz, addig biztos minden kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)