Hirdetés

Májusban az HBO GO kínálatába is megérkezik a Star Wars: A klónok háborúja

|

A népszerű animációs sorozat több évada is elérhetővé válik a szolgáltatáson keresztül, ráadásul magyar nyelven.

Hirdetés

Többéves kihagyás után idén visszatért a sokak által kedvelt Star Wars: A klónok háborúja, és már a végéhez közeledik a szériát lezáró hetedik évad, amelynek utolsó két epizódja május elején fog debütálni. Ám nem a nagy finálé az egyetlen dolog, amiért a Star Wars-rajongók várhatják a következő hónapot.

Hirdetés

A tavasz utolsó hónapjában ugyanis A klónok háborúja első öt szezonja is fel fog kerülni az itthon is bárki számára elérhető HBO GO kínálatába, az pedig már csak hab a tortán, hogy a jól ismert magyar szinkronnal élvezhetjük majd az epizódokat. Az első két évad már május 1-től elérhető lesz, a harmadik 8-án, a negyedik 15-én, az ötödik pedig 22-én érkezik meg a szolgáltatás repertoárjába.

Ti hány évadot láttatok a sorozatból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)