Hirdetés

Az új Star Wars regényből kiderül, mi lett Jar-Jarral

|

A Star Wars: Aftermath: Empire's End egy mellékes jelenetéből kiderül, mi történt az előzmény-trilógia legidegesítőbb új szereplőjével, mióta nem szerepel a filmekben.

Hirdetés

Ugyan a midikloriánokat hátrahagyta a Disney, mikor megvették a Star Wars jogait és új mederbe kezdték terelni az univerzum történetét, de Jar-Jartól nem szabadultak meg. A hamarosan megjelenő Star Wars: Aftermath - Empire's End című regényből pedig azt is megtudhatjuk, mi lett a gungan sorsa.

Akik kaptak egy korai példányt a regényből, arról számoltak be, hogy a Naboo-n játszódó fejezetben feltűnik a Galaktikus Szenátus egykori tagja, aki sokkal sanyarúbb helyzetbe került, mióta nem láttuk. Egy, a regényből idézett párbeszéd szerint ugyanis Jar-Jar utcai bohócként szórakoztat néhány gyereket a kiterjesztett univerzum legújabb sztorijában, az egyik szereplő kérdésére pedig elmondja, hogy korábban nagy hibát követett el, ami miatt sokan úgy gondolják, a Birodalmat segítette.

Ezzel persze arra gondolt, hogy az előzmény-trilógiában a szenátus tagjaként ő javasolta, hogy Palpatine kancellárnak különleges jogosítványokat adjanak, többek között a klónhadsereg felállításának jogát - és nem arra a rajongói elméletre, miszerint egy magát féleszűnek tettető sith volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)