Hirdetés

Így harcolna Darth Vader az alienek ellen

|

Nincs olyan ellenfél az egész univerzumban, akivel a világ legkirályabb főgonosza, Darth Vader ne tudna elbánni.

Hirdetés

Darth Vader legutóbb a Rogue One-ban tűnt fel, mert a Disney értelemszerűen nem tudta megállni, hogy ne ugorjon be legalább egy kis vendégszereplésre a karakter, ami valahol érthető, hiszen ő a világ egyik legmenőbb kitalált karaktere. Most egy művészt ihletett meg a figura, aki szerint Vadernek egyértelműen a xenomorph-okkal kéne szembenéznie.

Guillem H. Pongiluppi művész olyan projekteken dolgozott korábban, mint pl. a Warcraft film, szóval elmondható, hogy járatos a művészkedés témában. A legutóbbi képsorozatán Vadert és az alieneket állítja szembe, ráadásul annyira jó érzékkel, hogy simán megnéznénk egy ilyen filmet már akkor is, ha csak ezekből a festményekből indulunk ki.

Ha szeretnétek Guillem többi munkáját is megnézni, akkor mindenképpen látogassatok el az ArtStation oldalára. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)