Hirdetés

Digitálisan rendezik meg az idei Star Wars napot

|

Két napon át pörögnek a Star Wars tematikájú kérdezz-felelek szegmensek, panelbeszélgetések, kvízek és videojátékos livestreamek.

Hirdetés

A New York Comic-Con és a Star Wars Celebration mögött álló Reedpop nemrég bejelentette, hogy tekintettel a koronavírusjárványra, teljesen digitális formában fogják végül megrendezni a hivatalos Star Wars napra tervezett eseményüket, ami a csodásan csengő "An Online Revelry: May the 4th Be With You and Revenge of the 5th celebration" nevet viseli - próbáljátok csak meg kimondani egyetlen levegővétellel.

Hirdetés

Otthonotok nyugalmából követhetitek tehát ti is az idei nagy Star Wars cont, a Disney pedig nyilván nem véletlenül ugyanerre a dátumra időzítette a The Mandalorian forgatásával foglalkozó dokumentumfilm-sorozatának, és a Star Wars: Skywalker kora mozifilmnek is a digitális premierjét - értelemszerűen mindkettő a Disney+-on fog debütálni. A digitális rendezvényen persze nem csak az élőszereplős Star Wars produktumokról lesz szó, panelbeszélgetéseken a Star Wars: The Clone Wars és Star Wars: Rebels animációs szériák alkotói és szinkronszínészei is megjelennek, kérdezni is lehet majd tőlük. Különböző kvízeken indulva értékes nyereményeket zsebelhettek be, sőt livestreamben találkozhattok majd a zseniálisan sikerült Jedi Fallen Order videojátékkal is.

A két napos Star Wars ünnep pontos menetrendje így zajlik majd május 4-én és 5-én:

Az An Online Revelry: May the 4th Be With You and Revenge of the 5th celebrationt a New York Comic Con, a C2E2, a BookCon, az Emerald City Comic Con, és a Florida SuperCon Facebook és Twitter oldalain keresztül tudjátok nézni, mi mindegyik esetében az előbbi platformot linkeltük most. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)