Hirdetés

Star Wars - Arnold Schwarzenegger a második legjobb Darth Vader

|

Mert ugye a legjobb az még mindig David Prowse. Viszont Darth Vader Arnold bad-ass, német akcentussal előadott szövegeivel egyszerűen zseniális.

Hirdetés

A Kotaku szerint ez a videó lényegében megnyerte az internetet és mi nem tudunk nem egyetérteni velük. Arnold Schwarzenegger és Darth Vader imádják egymást és bárcsak lenne rá esély, hogy a Star Wars Episode VII-ben ő játszhatná a Nagy Urat.

Amikor Arnold Shakespeare-t idéz, az önmagában a legjobb dolog, ami a napoddal történhet, de ha mindezt Darth Vaderként mondja, akkor egycsapásra életed utolsó puzzle-darabkája is a helyére pottyan. Márpedig most ez történik. Szerencsére Schwztswtswtchtztzegger a hosszú pályafutása alatt sem volt képes levetkőzni a borzalmas német akcentusát ezért minden keménynek szánt megnyilvánulása egyszerre volt vicces és bad-ass. Imádjuk.

Íme a manna:

Köszi, Kotaku.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)