Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő - régi fenyegetést vált be Chewbacca a törölt jelenetben

|

Az első Csillagok háborúja film óta tudjuk, hogy érdemesebb inkább nyerni hagyni a Wookie-t. Az ébredő Erő egyik új szereplője ezt keservesen tanulja meg.

Hirdetés

Most félig-meddig spoilerek fognak következni, de aki akarta, valószínűleg az elmúlt közel egy évben már látta a Star Wars: Az ébredő Erőt. Aki még nem, az most semmiképp ne olvasson tovább.

A filmben akkor láttuk utoljára Unkar Pluttot, amikor Rey és Finn meglépett a Jakkuról a Millenium Falconnal. A most megjelenő 3D-s blu-rayen található, törölt jelenet szerint azonban a készítők később, a Takodanán újra előhozták volna a karaktert, aki ott Reyjel konfrontálódott. Ebbe Chewbaccának is volt némi beleszólása. Alább megnézhetitek a jelenet egy részletét (Unkar Plutt azért néz ki furán, mert a törlés miatt nem dolgozták ki teljesen), a teljes csak a lemezen lesz megtalálható, viszont aki emlékszik még, Solo elmondása szerint mi történik azzal, aki nem hagyja nyerni Chewbaccát, annak nem lesz nehéz összeraknia, mi következik. Spoiler: Egykar Plutt válik belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)