Hirdetés

A Star Wars VIII rendezőjének kérésére változtattak Az ébredő Erő végén

|

Ugyan a Star Wars: Az ébredő Erő utolsó jelentének kapcsán csupán egy kisebb változtatást kért Rian Johnson, úgy tűnik, számára fontos volt ez az apró részlet is.

Hirdetés

Amint azt már egy jó ideje tudjuk, J. J. Abrams egy érdekes lépést követően lepasszolta a Star Wars: Az ébredő Erő két folytatásának rendezői székét. De arról talán eddig kevesebb szó esett, hogy a nyolcadik rész direktora, Rian Johnson nem csak Az utosó Jedik sztoriját találta ki, hanem a hetedik rész kapcsán is kért egy apró változtatást.

Hirdetés

Amint nemrég egy interjúban elárulta, Abrams és Lawrence Kasdan forgatókönyvét olvasva egy szívességért folyamodott az írópároshoz és megváltoztatta Rey és Luke találkozásának egy apró részletét.

"A nagy szívesség abban állt, hogy megkértem, hogy inkább R2 menjen Rey-jel és BB-8 inkább maradjon az ellenállókkal. Eredetileg ugye BB-8 ment volna Rey-jel, ami a történet szempontjából valahol érthető, de azt kérdeztem, »Tennétek nekem egy hatalmas szívességet és megcserélnétek a két droidot?«"

- árulta el a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője.

Ez alapján nem kizárt, hogy Luke mellett az eredeti trilógia első folytatását nagyrészt alvó módban töltő droidra is nagyobb szerep vár ezúttal.

Mit gondoltok, utólag megértjük majd, miért cseréltette meg a két droidot Johnson, vagy nem lesz akkora jelentősége R2-D2-nak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)