Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő - az őszinte trailer készítőit is átjárja az Erő

|

Bár az Honest Trailers sorozat készítői talán egy fokkal finomabban bántak a Star Wars: Az ébredő Erővel, mint más filmekkel szoktak, néhány gúnyos poént azért megengedtek maguknak Abramsék kárára.

Hirdetés

Ha már hamarosan megjelenik Blu-Rayen is a Star Wars: Az ébredő Erő, a Screen Junkies csapata is úgy gondolta, bepótolják a decemberi elmaradásukat és megcsinálják a hetedik rész őszinte trailerét is. És ahogy az lenni szokott, ezúttal is tökéletesen eltalálták, mi sikerült hibátlanul és mi siklott kicsit félre a film kapcsán.

Ahogy az várható volt, ők sem hagyhatták szó nélkül, mennyire hasonló lett a forgatókönyv az Egy új reményhez, illetve azt sem, hogy ez valószínűleg annak köszönhető, hogy mindenképp el akarták kerülni a készítők, hogy csalódást okozzon a Star Wars visszatérése. Ha pedig már az eredeti filmekhez hasonlították Az ébredő Erőt, vissza is hozták az őszinte trailerek eredeti hangját is, akivel egész vicces vitát írtak az új narrátorral.

Mit gondoltok, igaza van a régi narrátorral egyetértő cinikus nézőknek, vagy ti azért lelkesedtek az új trilógiáért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)