Hirdetés

Ennél menőbb Star Wars replikákat sehol nem kapsz!

|

A Lucasfilm bemutatta legújabb gyűjtőknek szánt sorozatát, melynek minden darabja egy kisebb vagyonba kerül.

Hirdetés

Gyűjtőnek lenni alapjárato is drága hobbi, de igencsak szorosra kell húznia a nadrágszíjat annak, aki a Lucasfilm által piacra dobott Star Wars: Az ébredő Erő témájú replikákat akarja kitenni a polcra.

Az összesen 8 különböző modellből álló sorozat legolcsóbb darabjáért 1250 dollárt (351 ezer forint) kell letennünk az asztalra, míg a legdrágább közel háromszor ennyibe, 3500 dollárba kerül (természetesen az összeégett Darth Vader maszk az). Ezért az árért egy állványt és egy kis ládát is kapunk, utóbbi hasonlít ahhoz, amit a forgatáson is használtak a cuccok szállításához.

Mivel egy-egy ilyen replika előállítása rengeteg munkával jár, a gyűjtői darabok csak limitált mennyiségben elérhetőek, így van, amelyikből csak 500 darabot gyártanak. Ha többet akartok tudni, látogassatok el a hivatalos oldalra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)