Hirdetés

Star Wars: Az ébredő Erő - Jar-Jar Binks az új trailerben

|

A Star Wars filmek leggyűlöltebb karakterét egyszer már láttuk a Star Wars VII egyik előzetesében, de most visszatért, az eredmény pedig hasonlóan bizarr.

Hirdetés

Jar-Jar Binks már valószínűleg nem él, amikor a Star Wars: Az ébredő Erő eseményei zajlanak, de így vagy úgy, garantáltan nem fogjuk látni a filmben. 

Egy rajongó viszont nem tudta megállni, hogy ne rakja bele a közutálatnak örvendő gungant a Star Wars VII utolsó előzetesébe (ahogy tette azt korábban is). Egészen csodálatos a vágás, és alig lehet észrevenni, hogy Jar-Jar csak utólag került bele. Biztos, ami biztos, a videót még néhány extra jelenettel is megtoldotta, hogy emlékezzünk, miért utáljuk a régi trilógia felújított változatát, és az eredetfilmeket általában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)