Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedi - Benicio Del Toro egy régről ismert karakter fiát játssza?

|

Még nagyon keveset tudunk a Star Wars következő részéről, de az egyre biztosabb, hogy Del Toro komoly szerepet fog kapni.

Hirdetés

Benicio Del Toro egy bizonyos fekete ruhás embert játszik, de mivel tudjuk, hogy nem ez lesz a karakterének hivatalos megnevezése, így csak találgathatnánk, ha egy meglehetősen gyanús Wiki bejegyzés nem mutatott volna egy érdekes nevet.

Mike Zeroh YouTube műsorában mutatta be képekkel a bizonyítékot, miszerint Del Toro neve mellett ott állt karaktere neve is: Sir Vicrum Fett. Ez később eltűnt, és TBA-re (To Be Announced, azaz később jelentik be) változtatták. A képeket a lenti videóban magatok is láthatjátok.

Egyelőre nincs hivatalos komment a pletykára, de egyáltalán nem lenne elképzelhetetlen, hogy Boba Fett fia legyen a titokzatos szereplő. Reméljük, hogy az első Star Wars: Az utolsó Jedi trailer után okosabbak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)