Hirdetés

Star Wars: Az utolsó jedi - van egy szó, amit Boyega nem tud kimondani

|

A legújabb Star Wars film forgatásán nem a zord időjárás, vagy díszletek okozta balesetek okoztak fejfájást a színészeknek, hanem egy nyelvtörő szó, amit eddig még mi sem hallhattunk.

Hirdetés

Még nem sokat tudni a legújabb Star Wars filmről, viszont nemrég olyan hírek kezdtek el szállingózni, miszerint valami nem stimmel Az utolsó jedivel kapcsolatban, és újraforgatásokra lesz szükség.

Nyilván nem ehhez mérhető súlyú sztori, de Az ébredő erő egyik főszereplője, John Boyega nemrég publikált egy Twitter üzenetet, amelyben a rendezőtől, Rian Johnsontól kapott képet mutat be, ami a forgatáson történt kellemetlenségre utal, amikor John Boyega többször egymás után nem volt képes kimondani a bio-hexacrypt szót.

Egy ajándék Rian Johnsontól, ami kifejezi frusztrációmat a legkimondhatatlanabb Star Wars szóval kapcsolatban.

Űropera mivoltából adódóan a Star Wars is tele van kitalált szavakkal, amikkel a valóságunkban nem létező fegyvereket, járműveket, avagy jelenségeket neveznek meg. A Rian Johnson által írt forgatókönyvbe került be a bio-hexacrypt, aminek jelentésére így szövegkörnyezetéből kiemelve csak találgatni tudunk, viszont az biztos, hogy John Boyeganak ki kellett mondania ezt a szót a forgatáson, és többször beletört a nyelve. Mi kipróbáltuk, többünknek is gond nélkül sikerült, szóval ez valami egyedi probléma lehet. Mondjuk az is biztos, hogy egyikünk sem tud olyan látványosan zihálni, mint Boyega, mindenkinek megvannak a maga erősségei. 

Nálam még mindig a Vissza a jövőbe filmek híres fluxuskondenzátora a nyerő filmes szó, de van jobb, akkor írjátok bátran.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)