Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - néhány részlet kiderült Del Toro szerepéről

|

A rajongókat továbbra sem hagyja nyugodni, hogy vajon mi is lesz Del Toro szerepe a nyolcadik részben. Most végre fény derült pár dologra.

Hirdetés

A Star Wars: Az utolsó Jedik egyik titokzatos karakterét Benicio Del Toro játssza majd. Egyelőre annyit tűnik biztosnak, hogy egy gonoszról van szó, de ezen kívül csak nagyon apró falatokat kaptunk a Disneytől.

A Making Star Wars főszerkesztője, Jason Ward összeszedett róla minden infómorzsát, amit eddig kiszedtek a film készítőiből.

"Vagy D.J.-nek hívják vagy ez a kódneve a gyártás alatt. Csak feketét visel. Egy hosszú kabátot hord egy Han Solo-stílusú övvel, amin a pisztolyát tartja. Rövid haja van, egy fura sapkát hord, aminek nincs siltje. Minden hájjal megkent gazfickónak tűnik, a sapkája miatt pedig olyan, mintha egy másik érából lépett volna elő."

Ward folytatta a karakter leírását, és közben hangsúlyozta, hogy egyelőre a kinézete alapján abszolút egy rossz fiúnak tűnik, ami tökéletesen egybecseng az eddig hallottakkal. Del Toróval egyébként elvileg a Canto Bight nevezetű kaszinóbolygón találkoznak a film hősei.

A szerkesztő pár mondatban a karakter hajójáról is beszélt. Ha minden igaz, akkor Del Toro egy nagyon csicsás gép boldog tulajdonosa lesz.

"A pilótafülkében van egy csinos, egyszerű vörös ülés, ahonnan a karakter kormányoz. A hajó hátsó részében van egy közösségi rész is, mint a Falconban, ahol a csapat üldögélhet és lazulhat. A különbség az, hogy a viharvert fehér ülések és a sakktábla helyett itt egy világoskék, kör alakú szoba van egy asztallal. Az egész inkább egy hotelre emlékeztet. Ha a Falcon egy busz, akkor ez a hajó inkább egy luxus jacht, amit Bill Gatesnek csináltak."

Persze a Disney egyelőre semmit nem erősített meg ebből. Úgy néz ki, hogy meg kell várnunk az első trailert Del Toro kiléte kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)