Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - 1 milliárd dolláros bevétellel zárta az évet

|

Három hét alatt sikerült világszerte 1 milliárd dollárt termelnie a Star Wars VIII-nak, holott még Kínában be sem mutatták.

Hirdetés

Itthon sikerült rekordot döntenie az új Star Wars filmnek, de egyelőre még kérdéses, világszerte le tudja-e nyomni Az ébredő Erőt, ami 2,07 milliárddal zárt, ebben viszont már benne voltak a kínai jegyeladások is.

Hirdetés

Becslések szerint Észak-Amerikán kívülről 523 millió dollár jött be, ennek jó része, 67 millió az Egyesült Királysából. Ezzel a film az elmúlt év 24. legtöbb bevételt hozó alkotása. 31 további mozinak sikerült 1 milliárd fölé mennie, és ebből 13 a Disney-hez tartozik. 

A Zsivány Egyes 1,06 milliárdot hozott a cégnek, ezt Az utolsó Jedik garantáltan túlszárnyalja majd, és valószínű, hogy a kínai premier után sikerül lenyomnia az 1,26 milliárdos Szépség és a Szörnyeteget, valamint az 1,23 milliárdos Halálos iramban 8-at. Várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)