Hirdetés

Kemény nyitányt jósolnak a Star Wars: Az utolsó Jediknek

|

Hamarosan mozikba kerül a legújabb Star Wars film és minden alkalommal, amikor ilyen történik, átrendeződik a box office lista. Az utolsó Jedik esetében is arra számítanak a szakértők, hogy durván jól fogja kezdeni mozis pályafutását.

Hirdetés

Teljes lángon ég a Star Wars: Az utolsó Jedik marketingkampánya: taslit kapó porg és karakterbemutatkozás éppúgy részese, mint a film hossza, a Loopert jegyző Rian Johnson pedig sokak szerint egy olyan folytatást rendezett, amely túl fog tenni Az ébredő Erőn. 

Hirdetés

Hogy minőségben is lepipálja-e majd (bár ez magas labda az utálkozóknak), azt még korai lenne megjósolni, viszont bevételügyileg már könnyebben lehet tippelgetni.

A Deadline például arról számolt be, hogy a független elemzőik számításai szerint a Star Wars: Az utolsó Jedikre elképesztően sikeres rajt várhat, ez lehet a filmtörténelem negyedik olyan filmje, ami 200 millió dollárnál többel indított.

A csúcsot eddig a korábbi rész, Az ébredő Erő tartja 248 millió dolláros nyitánnyal, utána jön a Jurassic World (~208,8 millió dollárral), majd a Bosszúállók (207,4 millióval). Vannak olyan durvább becslések is, miszerint Az utolsó Jedik fellépdelhet akár a második helyre is. 

Hazánkban december 14-én kerül a mozikba a legújabb Star Wars és biztosan nem fog érdektelenségbe fulladni a premier, a jegyelővétel legalábbis erre enged következtetni. Reméljük addig nem jön annyit tévés spot, amivel az egész filmet látjuk apró részletekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)