Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - magyarul is nézhető az új előzetes

|

Ha kíváncsiak vagytok a szinkronra, vagy eleve szeretnétek érteni, miről beszéltek a Star Wars nemrégiben megjelent előzetesében, nézzétek meg a magyar hanggal ellátott verziót.

Hirdetés

Decemberben mindenféle változatban megtekinthető lesz a Star Wars: Az utolsó Jedik: 2D-ben szinkronosan és felirattal, vagy magyar hanggal 3D-ben, IMAX-ben, 4DX-ben is beülhetünk rá.

Hirdetés

Sokaknál döntő pont lehet a szinkron minősége, páran már nem is mennek olyan filmre, ami alatt nem az angol beszéd hallható. Nekik is érdemes megnézni a trailer szinkronizált változatát, meg azoknak is, akik eleve magyar hanggal akarják látni a filmet. 

December 13-án lesznek a premier előtti vetítések, 14-étől pedig valószínűleg több hónapig marad még a kínálatban.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)