Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - már most megnézhetitek Finn és Phasma törölt jelenetét

|

Eredetileg teljesen másképp zajlott volna Finn és Phasma kapitány összecsapása.

Hirdetés

Nem is olyan rég maga a rendező, Rian Johnson mesélt egy interjúban a Star Wars: Az utolsó Jedik kivágott jeleneteiről, most azonban már ti is megnézhetitek ezek közül az egyik legizgalmasabbat.

Hirdetés

Mind kiderült, a film Blu-ray változatán összesen 14 kimaradt extra jelenetet találnak majd a rajongók, valamint azt is megtudtuk, hogy ezek közül egy Finn és Phasma összecsapását alakítja át drasztikusan. Nos, most erről a jelenetről van szó, ezt nézhetitek meg az alábbi videóban, ahol nagyjából 1:35-ig kell tekernetek a kivágott képsorokért. Az alternatív jelenetben Finn szembesíti Phasmát azzal, hogy bizony mikor szorult a hurok, a hölgy gond nélkül elárulta az Első Rendet, és lekapcsolta a Starkiller bázis védőpajzsait. A kettejüket körülvevő rohamosztagosok természetesen ezt nem fogadják kitörő örömmel, ezért Phasma gyorsan le is rendezi őket. A többit viszont már tényleg nézzétek meg ti magatok!

A Star Wars: Az utolsó Jedik lemezek kiadásai a hó végén válnak elérhetővé, úgyhogy már nem kell sokáig várnunk az összes kimaradt jelenetre sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)