Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - megvan, mikor kezdődik a jegyértékesítés, jött egy ízelítő is

|

Kedd hajnalban láthatjuk először a Star Wars: Az utolsó Jedik új előzetesét, de nem ez lesz a hét egyetlen izgalmas eseménye.

Hirdetés

Korábban már szó volt róla, hogy a jövő heti Monday Night Football közben vetítik a Star Wars: Az utolsó Jedik következő trailerét, de ezt csak ma erősítették meg hivatalosan. Hála az időeltolódásnak, ami az Egyesült Államokban hétfő este, az nálunk kedd hajnal, és a meccs pont a legkellemetlenebb idősávban veszi majd kezdetét.

Hirdetés

Keleti parti idő szerint este 20:30-kor kezdődik a Bears és a Vikings összecsapása, ami nálunk kedd hajnali fél 3, és várhatóan nem egyből a trailerrel indul, úgyhogy 3-4 között lehet majd először nézni. Ekkortájt kerül fel a netre is, és nem félünk attól, hogy egy igazi gamer nem tudja addig elütni az időt, azért emiatt ne kockáztassátok a keddi munkába menetelt. Nálunk is láthatjátok, kitesszük, ahogy lehet (talán nem hajnalban; az előző telefonom kijelzője akkor tört be, amikor Az ébredő Erő hasonló időben kiadott előzetese miatt ébresztett, és én cserébe lelöktem magam mellől), kedd reggel mindenképpen figyeljétek a GSO-t.

Ami még érdekes, hogy a premier után világszerte megindul a jegyelővétel. Itthon leghamarabb október 10-én, 10:00-kor lehet jegyet vásárolni, ekkor nyitnak ki a mozipénztárak, és hivatalosan az online értékesítés is ekkor veszi kezdetét (a Corvin Mozi esetében 10:45-kor), de két éve a rendszerek összeomlottak a terhelés alatt, úgyhogy jobban járt, aki sorban állt. A Cinema Citykben a premier előtti, valamint a premier hetében tartott előadásokra lehet befizetni. A film 2D-ben magyar szinkronnal vagy eredeti hanggal, magyar felirattal lesz megtekinthető, a szinkronos változatra emellett 3D-ben, IMAX 3D-ben és 4DX-ben is beülhetünk.

A filmet december 14-étől vetítik hivatalosan, viszont december 13-án 15:30-tól meg lehet nézni Az ébredő Erőt és Az utolsó Jediket egymás után a Cinema City minden mozijában. Lesz szünet a két film között. Ugyanezt tervezi a Corvin Mozi is, de az időpont kapcsán még nincs konkrétum.

Ti vártok a megtekintésével, vagy azonnal lecsaptok a jegyekre, mielőtt valaki orvul elspoilerezné nektek az interneten a legnagyobb fordulatokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)