Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - Mark Hamill továbbra sem érti Luke történetét

|

Hamill már a film forgatásakor sem volt teljesen kibékülve azzal, ahogy Rian Johnson tovább szőtte a karaktere történetét és legutóbbi nyilatkozata alapján még most sem igazán érti az akkor született döntéseket.

Hirdetés

A Star Wars: Az utolsó Jedik ugyan hatalmas sikernek mondható, rettentően megosztotta a rajongókat. Ezek közül toronymagasan kiemelkedik Luke Skywalker történetszála, ugyanis nem csak a rajongók szerint viselkedett karakteridegen módon a film során, hanem az őt alakító Mark Hamill sem érezte úgy, hogy Luke döntései rá vallanának.

Hirdetés

Egy rajongó nemrég feltette Hamillnek a kérdést, hogy Luke miért is adta fel olyan könnyen a küzdelmet, hiszen egyetlen egy hibát vétett, ami miatt még nem kellett volna meghátrálnia, a tweetre pedig frappáns választ kapott a színésztől:

"Amint megértettem, elárulom."

Hamill azóta törölte a tweetet, feltehetőleg nem önszántából, de mivel az interneten vagyunk, ezért természetesen valaki megörökítette ezt a pillanatot:

Tény, hogy elég éles fordulatot vett Luke karaktere a filmben, hiszen azt még el lehet képzelni, hogy a Jedi rendben elveszti a hitét, de az a Luke, akit az eredeti trilógiában megismertünk, soha nem hagyná cserben a barátait. Ti mit gondoltok? Érthetőek Luke döntései a filmben vagy ti is úgy gondoljátok, hogy teljesen szembefordult a karakter alapvető jellemvonásaival?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)