Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - a készítőknek nem jött be a kirekesztő rajongói változat

|

Valaki egy új, a Star Wars: Az utolsó Jedik változatot osztott meg, amiből annyi női szereplőt vágott ki, amennyit csak tudott, ezen pedig Rian Johnson és a film főszereplői csak nevetni tudtak.

Hirdetés

Rian Johnson jól látható célja volt, hogy némileg modernizálja a Csillagok háborúja világát a Star Wars: Az utolsó Jedikben, ami nem mindenkinek tetszett. De egy Pirate Bay-felhasználó a legtöbbjüknél messzebb ment és egyszerűen kivágta a neki nem tetsző jeleneteket, majd az így 46 percre lerövidített verziót megosztotta a torrentoldalon.

Hirdetés

A kérdéses felhasználó maga is jól tudta, mit csinál, ugyanis ő is a film "soviniszta újravágásának" nevezte alkotását, amit egy ázsiai feliratokkal ellátott, a moziban kamerával felvett verzióból ollózott össze. Az önjelölt vágónak a legnagyobb problémája az új Star Wars női szereplőivel akadt, megkérdőjelezhető változtatásait az alábbi szavakkal írta le:

"- Kivágtam a legtöbb snittet, ahol egy női tisztet vagy pilótát mutatnak, ahogy parancsokat ad/saját ötlete van
- NINCS HALDO (sic!) Az egész történetszála eltűnt. A kamikazét Poe hajtja végre (=Poe meghal)
- Leia egyszer sem szidja le, kérdőjelezi meg, vagy fokozza le Poe-t. Így az ellenállás jó képességekkel bíró, tiszteletben álló, magas rangú tagja marad.
- Ha egy jelenetben egy nő mond valami fontosat és ki lehet cserélni egy srácra, akkor a nő ki lett vágva. Egész jól működik, ami azt illeti."

A fenti leírást olvasva nem meglepő, hogy a rendező, Rian Johnson, Mark Hamill és a Finnt alakító John Boyega is csupán nevetéssel tudta kommentálni az ügyet a Twitteren.

Magunk sem mondhattuk volna szebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)