Hirdetés

Már a Nemzetközi Űrállomás legénysége is látta a Star Wars: Az utolsó Jediket

|

Ugyan a Föld körüli pályán keringő mozi kényelme nem ér fel a felszíni körülményekhez, a Star Wars: Az utolsó Jedikkel kapcsolatos spoilerektől legalább nem kell félnie az űrhajósoknak.

Hirdetés

Mivel nem tudtam előre, mikor lesz majd időm a mozira és későn érkezőként elfogadható helyre sem egyszerű jegyet foglalni, én csak vasárnap nézem majd meg a Star Wars: Az utolsó Jediket, ami azt jelenti, hogy még a Nemzetközi Űrállomás legénysége is nálam előbb látta az új epizódot.

Hirdetés

Az állomás legénysége elég aktív Twitteren, így például Mark Vande Hei is gyakran posztol képeket a Földről, vagy éppen videó arról, hogyan készít pizzát a nemzetközi csapat. Ő tette közzé azt a képet is, amin öt űrhajós ülte körbe az űrállomás egyik kivetítőjét, hogy megnézzék a Star Wars: Az utolsó Jediket, erre pedig egy-egy zacskó itallal és gumipókszerű rögzítőelemekből készített ülőhelyekkel készültek, nehogy a legizgalmasabb rész közben lebegjenek egyik kollégájuk elé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)