Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - kiderült, kihez beszélt Snoke a trailerben?

|

Az új Star Wars film legutóbbi előzetese nagyon sejtelmes volt, de a tajvani feliratból sok minden kikövetkeztethető.

Hirdetés

Ahogy azt a videó megjelenése után is boncolgattuk, szinte végig az volt a felállás, hogy egy karakter beszélt, míg egy másikat láttunk, azonban soha nem lehettünk biztosak abban, hogy a beszélő ahhoz intézte szavait, aki épp a jelenetben szerepelt.

Hirdetés

Ez az újabb rejtély a "jedi" kontra "jedik" probléma után, ami ugye a magyar címmel megoldódott (bár a rendező mást állít). Most a tajvani feliratnak köszönhetjük, hogy okosabbak lettünk, abban a nyelvben ugyanis más kifejezést használnak, ha egy nőnek mondják, hogy "te", mintha egy férfira utalnának ezzel. Redditen egy felhasználó azt írja, Snoke egy nőhöz (valószínűleg Reyhez) beszélt, mikor azt mondta, "Amikor rád találtam", viszont egy férfihoz, amikor az hangzott el, "így válhatsz azzá, akivé válnod kell". Később Luke szintén egy férfinek mondja, hogy "ahogy elképzelted", valószínűleg Kylonak.

Biztosat tudni csak a december 14-ei premier után fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)