Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - nézd meg közelről Snoke fővezért

|

Miközben a Star Wars 9 rendezőmizériájától hangos a világháló,a Rian Johnson rendezésében készült Star Wars: Az utolsó Jedikből újabb és eléggé fontos képet kaptunk.

Hirdetés

Nem mondhatnánk, hogy minden felhőtlen a Star Wars körül. Lelépett a Star Wars 9 rendezője, eltűnik minden film a Netflixről és állítólag gondok vannak a Han Solo film főszereplőjével is, amellyel szintén eljátszották a botrányos rendezőváltást. Az egyetlen, amit tehetünk most, hogy bízunk a soron következő epizód, Az utolsó Jedik minőségében, amelyet remélhetőleg Rian Johnson (Looper - A jövő gyilkosa) garantál nekünk. 

Hirdetés

A Disney egyelőre nem kényeztet el minket túlságosan a hazánkba december 14-én érkező Star Wars: Az utolsó Jedik látnivalóival, az majd a premier előtti hónapban lesz, addig is most be kell érnünk egy vadonatúj fotóval. A Topps Star Wars Card Trader szériájából származó képen az Andy Serkis által motion-capture technológiával életre keltett Snoke fővezér látható. 

Snoke még mindig hihetetlenül titokzatos, pedig már Az ébredő Erőben is felbukkant. Egyelőre annyit tudunk róla, hogy átvette az Első Rend irányítását, amikor annak a Birodalom bukása után szüksége volt a vezetésre, most pedig egy komoly hadsereggel és egy óriási Csillagrombolóval, a The Supremacy-val harcol az ellenállókkal. Rengeteg rajongói teóriát szült már a kiléte és háttértörténete, de a rendező Empire-nek adott nyilatkozata szerint úgy közelítette meg a fővezér karakterét, hogy nem azt akarja elmesélni, ki ő és honnan jött, egyedül csak azt szeretné elárulni róla, ami a filmet szolgálja: egy sötét erő, ami a háttérből mozgatja a szálakat.

Szerintetek ki lehet Snoke?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)