Hirdetés

Star Wars - olyat spoilerezett élő adásban egy műsorvezető, hogy John Boyega alig tudott megszólalni

|

Egy reggeli műsorban sikerült a műsorvezetőnek a Star Wars: Az utolsó jedik egyik legfontosabb jelenetét elspoilereznie, amit a Finnt játszó színész sem tudott hirtelen hova tenni.

Hirdetés

Erős háborús flashbackjeink vannak ettől a sztoritól. Emlékeztek még, hogy két évvel ezelőtt, a Star Wars: Az ébredő Erő premierjének napján, egy reggeli műsorban Kárász Róbert műsorvezető Demcsák Zsuzsa kifejezett kérése ellenére, élő adásban lőtte el a film legfontosabb jelenetét? Ez a tévétörténelem egyik legnagyobb suttyósága volt, és most megismétlődött - igaz, egyelőre még nem itthon.

Hirdetés

A brit This Morning műsorban interjút készítettek az egyik főszereplőt alakító színésszel, John Boyegával, mikor Holly Willoughby műsorvezetőnő rákérdezett valamire, amire nagyon nem kellett volna. Mi direkt nem írjuk most le, aki akarja, nézze meg az alábbi videót, angoltudás nélkül is érthető a lényeg.

Boyega fejrázással válaszolt, meg hozzátette, hogy nem szabad elmondani, mi történik. Próbálták úgy menteni a helyzetet, hogy nem tudják, valójában az volt-e a filmben, amiről Willoughby beszélt, és amúgy azt hitte, hogy ez már nyilvános dolog.

Amíg nem láttátok a filmet, addig semmiképp ne nézzetek fel fórumokra, van pár jelenet, amit látnotok kell, nem olvasnotok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)