Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - vagy spoilerezett, vagy félre akar vezetni az új trailer

|

Valószínűleg az utóbbi az igaz. Megnéztük még néhányszor az új Star Wars film előzetesét, elmondjuk, mit nem érdemes elhinni.

Hirdetés

Tartalmas trailerrel hallattott magáról újra a Star Wars: Az utolsó Jedik. Az új trilógia sötét hangulatú második részében sor kerül majd néhány meghatározó eseményre, de nem biztos, hogy úgy, ahogy azt a trailer sugallta.

Hirdetés

Miközben az Ellenállás és az Első rend háborúra készülődik, a főszereplők haladnak a maguk útján. Elsőre egyértelműnek tűnhet, hogy Snoke mindig Kylo Renhez, Luke meg mindig Reyhez beszél - de mi van, ha mégsem ez a helyzet?

A trailer első fél perce Kylo Rent mutatja különböző helyzetekben, és Snoke hangját hallhatjuk, ez biztos. Később viszont látjuk is a vezért, amint látszólag Reyt kínozza, így lehet, hogy az elején is hozzá intézett szavakat.

A következő jelenetekben a lány a riadt tekintetű Luke társaságában edzi magát, készül arra, hogy teljesen magáévá tegye az Erőt. Nem sokkal később Luke azt mondja, csak egy embernél láttott ilyen nyers erőt, és akkor nem ijedt meg, de most igen. Megint nem egyértelmű, hogy kihez beszél, hiszen mind Kylo, mind Rey kiemelkedően erősek. A kamera ügyesen Reyre vált, de ez se tévesszen meg titeket. Talán fél attól, hogy Rey is rossz útra tér? Vagy arra utal, hogy Kylonál még nem sejtett semmit, aztán megfontoltabb lett, amikor az ifjú kinyírta minden tanítványát?

Ezt követően Kylo kerül a középpontba, aki részt vesz egy űrharcban. Az arckifejezése, a narráció, valamint az egész azt sugallja, hogy miután apjával végzett, anyját is meg akarja ölni, ezzel még közelebb kerülve a sötét oldalhoz. Láthatóan hezitál, kavarognak benne az érzelmek. Túl egyértelmű lenne, ha tényleg Leiára vadászna, ráadásul tudjuk, hogy a készítőknek tervei voltak a karakterrel a következő részre is. Sajnos megeshet, hogy a készítők tényleg így intenek búcsút neki - Carrie Fisher halála miatt valahogyan muszáj -, de valamiért nem tudunk ebben biztosak lenni. 

Szintén érdekes még, mikor Luke azt mondja, "Ez nem úgy fog végbe menni, ahogyan azt gondolod". Lehet, hogy Kylo Rent próbálja megállítani, de az is, hogy Reyt szeretné valamiről lebeszélni. A végefelé a lány valakihez beszél, elhangzik, hogy szüksége van valakire, aki megmutatja, mi a szerepe az egészben. A kamera ezután Kylora vált, aki kezet nyújt, de itt sem garantált, hogy a két szereplő ugyanott van, egymással beszélget. Ugyanakkor a fények miatt arra hajlunk, hogy ez valódi.

Közben egyébként Finn is járja a maga útját, Phasmával harcol és birodalmitiszt-öltözékbe bújik, Poe Dameron meg pilótaként vesz részt az eseményekben. Nekik súlytalan jelenetek jutottak, most nem is érdemes azzal foglalkozni, hogy milyen szerepet játszanak az események egészében. 

Mit gondoltok minderről? Ti láttatok valamit, amit érdemes kiemelni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)