Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - még a rendező is azt mondja, hogy ne nézd meg az új trailert

|

Rian Johnson szerint elképesztően jó lett a legújabb előzetes, ugyanakkor aki semmit nem akar tudni a történetről, az inkább jó messziről kerülje el.

Hirdetés

Amerikai idő szerint ma éjjel (ez ugye nálunk sokkal inkább kedd hajnalban lesz) mutatják be a Star Wars: Az utolsó Jedik trailerét, amire érthető okokból nagyon sokan várnak.

Hirdetés

Most a film rendezője, Rian Johnson hívta fel a rajongók figyelmét Twitteren, hogy ő maga sem tudja eldönteni, mit tanácsoljon. Ahogy írta, brutálisan jó lesz a trailer, de aki nem akar spoilereket, az véletlenül se nézze meg.

Azért nem valószínű, hogy az egész film sztoriját elspoilerezik, de tuti lesz valami álleejtős pillanat, amit meglátva azonnal rohannak jegyet venni a rajongók. Kíváncsiak várjuk, mi lesz az.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)