Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - négy reklám tolja tovább a hype-vonatot

|

Több trailert már valószínűleg nem kapunk a Star Wars: Az utolsó Jedik premierjéig, de azért itt van négy, rövid videó.

Hirdetés

Még nagyjából egy hónap hátra van a Star Wars: Az utolsó Jedik premierjéig, viszont ahogy a hetedik rész esetében, most sem ússzuk meg folyamatos reklámozás nélkül a várakozás utolsó heteit. Ma például négy különböző reklámmal támad az új Star Wars film.

Hirdetés

Ezekben szinte mindegyik fontosabb karakter történetszálaiból kapunk egy kis ízelítőt, így mindenkivel kapcsolatban még egyszer megnézhetjük, milyen izgalmak várnak az új trilógia második felvonásában. Viszont nagyrészt az eddigi trailerek jeleneteiből kerültek összeállításra ezek a rövid videók is, így pár új jelenet van csak, de a Star Wars hangulat ettől függetlenül továbbra is átjárja őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)