Hirdetés

A Lucasfilm is meglovagolja Babu Frik váratlan népszerűségét

|

A C-3PO memóriáját összekuszáló lény a Skywalker Kora egyik közönségkedvence lett, a Star Wars fejesek pedig kedveskedtek egy kicsit a rajongóinak.

Hirdetés

Egész korrekt lezárást kapott a Rey-ék története a Star Wars: Skywalker korával, a film pedig nemrégiben átlépte az egymilliárd dolláros bevételt, de így is a trilógia leggyengébben teljesítő darabja. Egyik karakterére viszont valószínűleg még azok is emlékeznek, akiket alapvetően hidegen hagytak a kilencedik epizód szereplői, ő nem más, mint a droidokat barkácsoló Babu Frik.

Hirdetés

Az Anzellan fajba tartozó, mindössze 22 centiméter magas kis lény, Poe Dameron egykori fűszercsempész csapatának ezermestere, aki a Skywalker korában egy kis ramazúrit csapott C-3PO memóriájában. A faj jellegzetessége, hogy igen kifinomult a látásuk, így a mikroszkopikus felületek átnézése sem okoz nekik gondot, ami valószínűleg nem hátrány, amikor droid-processzort hegeszt az ember. A Star Wars most a hivatalos YouTube-csatornájára töltötte fel azt a jelenetet, melyben először találkozhattunk Babuval:

Mivel egy igen felkapott karakter lett, így egészen biztosan hallunk még róla valamilyen formában a Star Wars univerzumon belül, a játékfigurák gyártói pedig elégedetten dőlhetnek hátra porgprémmel kitömött foteljükben, mert valószínűleg igen szépen fogynak majd a Babu Frik bábuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)