Hirdetés

Nyáron leplezhetik le a következő Star Wars filmet

|

A rajongók szerint Han Solo sztorija után itt az ideje, hogy Obi Wan Kenobi történetét is jobban megismerjük, de a Lucasfilm egyelőre nem akarja lelőni a poént.

Hirdetés

A Star Wars Celebration keretein belül természetesen többen is mikrofonvégre kapták a Lucasfilm fejét, Kathleen Kennedy-t, hogy a Star Wars jelenéről és jövőjéről kérdezzék, ő pedig adott is pár izgalmas választ.

Az MTV riportere arra volt kíváncsi, mikor várható a következő spin-off bejelentése, amire az alábbi választ kapta:

Azt hiszem már közel járunk. Reményeim szerint valamikor a nyáron sort kerítünk rá. Nem akarok júslatokba bocsátkozni, hiszen mégiscsak egy kreatív folyamatról van szó, de már tárgyalunk a bejelentés időpontját illetően.

Kennedy egyébként már tavaly elárulta, hogy a Star Wars VIII trailerét tavasszal kapjuk majd meg, így nincs okunk kételkedni a nyári dátumban, amiről most beszélt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)