Hirdetés

Boba Fett és Yoda is külön filmeket kaphatnak

|

A tegnapi Obi-Wan bejelentésben elbújt egy félmondat, ami arra utal, hogy a Jedi mester és a fejvadász is saját sztorit kaphat a Star Wars univerzumban.

Hirdetés

Tegnap megerősítették hivatalosan is, hogy a Disney és a Lucasfilm már dolgoznak az Obi-Wan Kenobi spin-off filmen. Ennek egyrészt nagyon örülünk (már amennyiben nem vágyunk arra, hogy új időket és új hősöket mutassanak be a sokkal színesebb történelemből, mint amit a vászonról ismer a nagyérdemű), de másrészt a bejelentésben volt egy félmondat, ami felett először elsiklottunk. Pedig az arra utal, hogy mind Yoda, mind Boba Fett kapni fognak saját spin-offokat.

A hírt a Hollywood Reporter szolgáltatta, és a cikkükben szerepel mindkét ikonikus karakter neve:

"Az Obi-Wan film csak egyike annak a számos projektnek, amiken a Lucasfilm és a Disney el akar mesélni a Skywalker család trilógiáján kívül. A Han Solo forgatása az utolsó fázisokban van, és a Lucasfilm olyan filmekben is gondolkodik, melyek bemutathatják Yoda, Boba Fett és más karakterek életét."

A Boba Fett filmekről legalább annyit pletykáltak már, mint az Obi-Wan projektről, így az nem lenne nagyon meglepő, de Yoda is tudna még egészen biztosan tálalni pár izgalmas sztorit nem túl rövid életéből. Ti mit gondoltok, örülnétek ezeknek a filmeknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)