Hirdetés

Képregény köti össze hetedik és nyolcadik Star Wars mozit

|

Captain Phasma lesz a főhőse annak a Marvel minisorozatnak, ami a Az ébredő Erő és Az utolsó Jedik közötti időszakot dolgozza fel.

Hirdetés

A Marvel és a Lucasfilm nemrég bejelentette, hogy a két cég összeáll egy igazán izgalmas képregényes projektre. Star Wars: Captain Phasma címmel érkezik egy új Marvel képregénysorozat.

A négy részesre tervezett miniszéria főhőse a címszereplő Phasma kapitány lesz, a történet pedig azt dolgozza fel, hogyan szökött meg az Első Rend kapitánya a felrobbant Starkiller bázisról. A sorozatot Kelly Thompson (Hawkeye, Star Wars Annual) és Marco Checchetto (Star Wars: Journey to Star Wars: The Force Awakens, Gamora) írják, a rajzokért pedig Paul Renaud (X-Force) felel. Íme az első szám borítója:

A Star Wars: Captain Phasma a jelenlegi tervek szerint idén szeptemberben startol el, így a rajongókban bőven lesz még idejük beszerezni mind a négy számot még a Star Wars VIII premierje előtt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)