Hirdetés

Star Wars - ezzel a videóval búcsúzott a stáb Carrie Fishertől

|

Egy megható és vicces összeállítással készült a Disney az idei Star Wars Celebrationre, hogy méltó módon vegyen búcsút a tavaly év végén elhunyt színésznőtől.

Hirdetés

Carrie Fishert mindenki szerette, akinek valaha szerencséje volt hozzá. A közvetlen, jó humorú színésznőről kollégái is csak pozitív dolgokat mondtak, de a filmekben és interjúiban is látszott, hogy mindenkivel kedves, állandóan jó kedélyű.

Az egyébként is kemény 2016. szilveszter előtt néhány nappal még azért odaszúrt nekünk egyet, és december 27-én elvitte közülünk Leia hercegnőt. A Disney nem csak megdöbbent és elszomorodott, kissé tanácstalan is lett, ugyanis a jelenlegi trilógia mindhárom részére terveztek vele. Végül egyrészt megtartották Az utolsó jedikhez felvett jeleneteket, másrészt megállapodtak családjával abban, hogy a kilencedik részben is szerepelhet. Bár már nem él, a mozikban még jó ideig látni fogjuk, és örökre megmaradnak nekünk klasszikus pillanatai is, melyek közül a legjobbakat az alábbi videóba vágták össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)