Hirdetés

Ezért ment szét Leia és Han Solo

|

A Star Wars egyik központi karakterét alakító színésznő egy mókás interjúban beszélt Leia jövőjéről és Az ébredő Erő előzményeiről.

Hirdetés

Nemrég egy kanadai összejövetelre látogatott Carrie Fisher, aki a tavaly megjelent hetedik epizóddal ismét a Star Wars szériát övező rajongás sűrűjébe csöppent. Természetesen Leia szerepéről kérdezték elsősorban a színpadi beszélgetésen, amin részt vett, és nem állta meg, hogy ne poénkodjon válaszadás közben.

A sorozat jövője kapcsán például annyit mondott,

"Persze, hogy érdekel, milyen béna hajviselettel állnak elő legközelebb. Volt már ugye a haj-fülhallgató, arra mindenki emlékszik."

Szóba került az ő személyes kapcsolata is Harrison Forddal, illetve az általuk alakított karakterek, Han Solo és Leia eltávolodása is. Ez utóbbi kapcsán furcsa módon nem is hozta fel a film alapján legkézenfekvőbbnek tűnő magyarázatot, a fiuk tragédiáját.

"Túl sokat csempészett. Lányok, tudom, ti sem akarnátok, hogy a férjetek folyton csempészni járjon. Mindig azzal a szőrös alakkal lógjon. Szerintem ez nagy probléma. Nem vitt elégszer a hiperűrbe.. .és akkor még szépen fogalmaztam"

- viccelődött a színésznő, ezzel elterelve a figyelmet arról, hogy semmit sem árult el a nyolcadik részről.

Nem úgy, mint a Kylo Rent alakító Adam Driver, aki méltatta a folytatás sztoriját. Elmondása szerint a Star Wars VIII hasonlóan A Birodalom visszavághoz egy kicsit más hangnemet üt meg, mint a trilógia nyitánya. "Emiatt sokan azt gondolják, hogy »Ó, akkor sötétebb atmoszférája lesz!« Nem hinném, hogy feltétlenül komorabb lenne. Csak más hangulatú, ami szerintem nem csak nagyszerű és szükséges, hanem érthető is" - mondta a színész.

Mit gondoltok, továbbra is hasonlít majd a sztori íve az eredeti trilógiához, vagy Rian Johnson filmje már innovatívabb lesz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)