Hirdetés

A Zsivány Egyes szerzetese a valóságban is vakon lerúgja a kupakot az üvegről

|

A Zsivány Egyes szerzetesét játszó Donnie Yen is beszállt a neten terjedő bottle cap kihívásba, csak ő bekötött szemmel oldotta meg a feladatot. Laza!

Hirdetés

Az Erő bizony ott volt Chirrut Imwevel, amikor egy rúgással lepörgette egy üveg kupakját. Donnie Yen is beszállt a mostanság valamiért egyre népszerűbb (de legalább nem idióta módon önpusztító) bottle cap online kihívásba, aminek keretében lelkes amatőrök mellett harcművészek és filmsztárok rúgják le üvegekről a kupakokat, és osztják ezt meg a nagyvilággal online.

Hirdetés

Donnie Yen sebészi pontossággal találta el azt a bizonyos kupakot, ráadásul bekötött szemmel. Gyönyörűen megoldotta a feladatot.

Összehasonlításképp megnézhetitek lentebb a többiek próbálkozásait. Donnie Yenen túl talán Jason Statham oldotta meg leglazábban a kihívást, de akad itt még szép művelet.

Egyébként a buliba Ryan Reynolds is beszállt. Ő... mondjuk úgy, máshogy oldotta meg a kupak eltávolítását.

A bottle cap challenge láthatóan még egy ideig velünk lesz, a GameStar orvosi igazolással inkább távol marad, kézzel is nehezen csavarjuk le néha a kupakot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)