Hirdetés

Magyar feliratos előzetes árulja el, mikor jön a Star Wars: Clone Wars 7. évada

|

Az utolsó szezon a Disney+-on debütál hamarosan.

Hirdetés

Nem kell attól félnünk, hogy nem leszünk ellátva elegendő Star Wars-os tartalommal a következő években, de a klónháborút feldolgozó sorozat idén, a hetedik évaddal befejeződik. A Disney természetesen ezt is a Disney+-ra szánja, és nem egyben, hanem heti rendszerességgel érkeznek majd az epizódok.

Hirdetés

Az elsőt február 21-én nézhetjük meg (már hogy azok, akiknél elérhető a szolgáltatás, persze), ezt további 11 követi még. Az alábbi előzetesben láthatjuk a várható konfliktusokat, gondterhelt jedi mestereket, illetve Darth Maul és Ahsoka nagy találkozását. A The Mandalorian egyik rendezője és vezető producere, Dave Filoni folytatja a korábban elindított történetszálakat, hogy megismerhessük A Sith-ek bosszúja előtti eseményeket.

További, magyar feliratos előzetesekért irány a csatornánk, és ha már ott vagytok, iratkozzatok is fel sebtiben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)