Hirdetés

A Star Wars: Az utolsó Jedi és a Han Solo film is kihagyja az idei Comic-Cont

|

Lassan bepörög az idei Comic-Con hype vonat, de sajnos két nagyon várt film lemaradt a menetről.

Hirdetés

Az elmúlt néhány hétben elkezdték bejelenteni részvételüket a nagyobb stúdiók a Comic-Con 2017 kapcsán. Aki esetleg abban reménykedett, hogy a júliusi rendezvényen majd új jelenteket láthatunk a Star Wars: Az utolsó Jediből vagy a Han Solo moziból, az most csalódott lesz. Egyik film sem kap szerepet a rendezvényen.

"Az idei San Diego Comic-Conon a standunkra fókuszálunk a vásártérben, így most nem lesznek sajtóeseményeink vagy interjúink."

Ez a hír nem jelenti azt, hogy nem láthatunk valamit hamarosan a készülő mozikból. Az SDCC-t megelőzően a Disney megtartja majd saját eseményét, a D23 Expót, ahol ugyan még nem jelentették be, hogy lesznek Star Wars témájú előadások, de ha valahol, akkor itt számíthatunk majd új infókra.

A tervek szerint lesz egy Disney Studios Live-Action Films Panel július 15-én. Ez egy olyan programnak tűnik, ahol felbukkanhatnak fénykard lóbáló lovagok, és hanyag csempészek. Reméljük így lesz. A D23 Expo 14-16-ig, míg a San Diego Comic-Con július 20-tól 23-ig tart majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)