Hirdetés

Hónapokig készült a díjnyertes Star Wars cosplay

|

Egy csapat nem csupán a Star Wars: Az ébredő Erőben látott Grummgar kinézetét, hanem még az emberinél jóval nagyobb termetét is tökéletesen leutánozta egy cosplay elkészítésekor, amivel be is zsebeltek egy fontos díjat.

Hirdetés

Bár a Comic Conon látott Rancor elég magasra tette a lécet a Star Wars témájú cosplayek tekintetében, nemrég egy másik jelmez is készült, ami versenyre kelhet azzal az alkotással. A filmeken (de nem a Star Wars szérián) is dolgozó Order 66 Creatures and Effects csapatában tevékenykedő profik ugyanis tényleg odatették magukat a Star Wars: Az ébredő Erő egyik karakterének megalkotásakor.

A Maz Kanata bárjában feltűnő karakter elkészítése így is majdnem száz napig tartott, ennek során pedig nem csak azt kellett elérnie a csapatnak, hogy Grummgar külsejét eltalálják. Ki kellett találniuk ugyanis, hogyan oldják meg, hogyan mozgassa meg a gólyalábakon álló csapattagjuk a két és fél méternél magasabb Star Wars-szereplőt, hiszen a jelmez maga nagyjából hetven kilogrammot nyom. De még azt is sikerült megoldaniuk, hogy az emberfeletti hosszal bíró karok végén található kezeket is mozgásra bírják, így talán nem meglepő, hogy megnyerték a Londonban rendezett Star Wars Celebration cosplay-versenyének fődíját. A fenti videó mellett (nagyjából 6:15-től láthatjátok) a  lenti galériára kattintva is találtok néhány képet Grummgarról, amiken jól látszanak az aprólékosan kidolgozott részletek is.

Nektek ez a cosplay, vagy a Comic Conos Rancor tetszett jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)