Hirdetés

Egy poszteren az eredeti trilógia szinte összes Star Wars-járműve

|

A két Halálcsillagtól a Tauntaunig szinte mindent megtalálhatunk azokon a zseniális posztereken, amiken a Star Wars közlekedési eszközeit gyűjtötte össze egy grafikus.

Hirdetés

A Star Wars-filmekhez annyi járművet és szállításra vagy közlekedésre használt állatot találtak ki a készítők, hogy összeszámolni sem egyszerű feladat. Erre a feladatra Scott Porter sem vállalkozott, de az eredeti trilógiában megjelenő rengeteg űrhajó, lebegő és lépegető alkalmatosság közül szinte mindet lerajzolta, nem is akárhogy.

A stilizált rajzokból néhány kiváló posztert is készített, amin az egész trilógia, illetve az egyes filmek során látható járműveket a megjelenés sorrendjében szedte össze és rendezte el egy-egy olyan plakátra, amit szívesen kitennénk a falunkra.

Az egész trilógiát egybefoglaló posztert itt tudjátok beszerezni, de külön kapható az Egy új remény, A Birodalom visszavág és A jedi visszatér hajóit és állatait ábrázoló nyomat is. Néhányat külön is megosztott az alkotó, hogy közelebbről is megnézhessük őket:

Nektek hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)