Hirdetés

Nézd meg, ahogy Daisy Ridley elrappeli az eddigi 8 Star Wars filmet, és mindent tudni fogsz

|

Még nem késő újranézni mindegyik filmet a Skywalker kora előtt, de így jobb felzárkózni.

Hirdetés

December 19-én mutatják be a hazai mozik a Skywalker saga záróepizódját, a kilencedik fősodorbeli Star Wars filmet, a Skywalker korát. A Disney nyilván ezerrel promózza, pláne miután Az utolsó Jedik fogadtatása nem lett kimondottan jó, és amúgy sincs most a franchise népszerűsége csúcsán.

Hirdetés

Jimmy Fallon vendége volt legutóbb a Rey-t alakító Daisy Ridley, aki egy beszélgetés után egy közel háromperces rapdalban foglalta össze az eddigi filmek lényegét. A videó leírásában megtaláljátok a dalszöveget is, ha nem lenne minden jól kivehető, de mindenképp a dal hallgatása közben olvassátok, úgy igazi az élmény. 

A műfajban azért még mindig Daniel Radcliffe az ász, aki az Alphabet Aerobicsot tolta el a The Tonight Show-ban megdöbbentően jól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)