Hirdetés

A Star Wars: Darth Vader képregényekből kiderült Padmé titka

|

Nyugi, a Marvel füzeteiben mégsem kavarják át az eddig ismert Star Wars idővonalat, igaza lett a legtöbb rajongónak.

Hirdetés

A legújabb Darth Vader képregénysorozat első száma egy váratlan fordulattal zárult, ugyanis úgy tűnt, hogy Vader életének egyik legfontosabb szereplője mégis életben van. Külön cikkben foglalkoztunk a lehetséges megfejtésekkel, most pedig befutott a második füzet, ami egyből meg is válaszolja a nagy kérdést. Minden Star Wars-rajongó megnyugodhat, a Marvel képregényei nem fogják felrúgni az eddig ismert hivatalos kánont. 

Hirdetés

Hiába tűnt ugyanis úgy, hogy sith nagyúr egykori szerelme, Padmé Amidala visszatért az élők közé, valójában cseppet sem erről van szó. Ahogy azt a legtöbben tippelték, valójában a királynő személyes testőrségének egyik tagja, Sabé futott össze az új képregényekben Darth Vaderrel. Nem egy klónról vagy valamiféle illúzióról van szó tehát, simán csak az 1999-es Baljós árnyakban Keira Knightley által eljátszott, Padmére megszólalásig hasonlító testőrnő van még mindig életben - vele egyébként a magyarul is megjelent Star Wars: A Királynő árnyéka regény is foglalkozott már. 

Sabé és a sith most ideiglenes szövetséget kötöttek, de minden bizonnyal csak idő kérdése, és a testőrnő rájöjjön, hogyan ért anno tragikus véget Anakin Skywalker és Padmé Amidala szerelme, ezt követően pedig borítékolható, hogy nem nyugszik, amíg le nem rendezi a dolgot Vaderrel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)