Hirdetés

A Star Wars univerzum egyik legutáltabb karaktere is visszatérhet az Obi-Wan Kenobi sorozatban

|

Ráadásul mindenki "kedvenc" gunganje elvileg szakállat is kap a Disney+-ra készülő szériában.

Hirdetés

Nemrég összeszedtünk minden eddig ismert infót az Obi-Wan Kenobi sorozatról, de a napokban felütött a fejét egy újabb pletyka. A korábban több igaznak bizonyult híresztelést is útjára indító Making Star Wars számolt be ugyanis arról, hogy a Disney+-ra érkező sorozatban visszatér Jar Jar Binks is. 

Hirdetés

Jar Jar Binkst utoljára a 2005-ös Star Wars: A Sith-ek bosszújában láthattuk, azóta semmit sem tudunk a politikai pályára tévedt gunganről, de teljesen biztos, hogy szegény már nem annyira büszke arra, hogy elősegítette Palpatine hatalomra jutását. Az informátorok azt is tudni vélik, hogy némiképp megváltozott külsővel, egészen pontosan szép kis szakállal bukkan majd fel Jar Jar az Obi-Wan Kenobi sorozatban.

A GamesRadar+ ügyes szerkesztői már meg is álmodták, hogyan festhetne így Jar Jar Binks:

Mivel egyelőre semmiféle hivatalos megerősítés nem érkezett a pletyka kapcsán, értelemszerűen azt sem tudjuk, hogy Ahmed Best visszatér-e Jar Jar Binks szerepében. Az mindenesetre biztos, hogy Bestet látni fogják a Disney+ nézői, mivel egy jedi lovagok erőpróbájára épülő tévés vetélkedőt fog vezetni a platformon. 

Ti örülnétek vagy bánkódnátok, ha Jar Jar tényleg visszatérne? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)