Hirdetés

Star Wars - dokumentumfilm készül az ügyetlen rohamosztagos rejtélyéről

|

Egy brit filmes csapat azt próbálja kideríteni, hogy vajon ki is alakította azt a rohamosztagost, aki beütötte a fejét az Egy új remény híres jelenetében.

Hirdetés

Ma már valószínűleg szinte mindenki ismeri azt a legendás jelenetet az Egy új reményből, amikor a menetelő rohamosztagosok egyike beveri a fejét az ajtóba, viszont azt talán sokan nem tudják, hogy a mai napig nem tisztázott, ki is volt a páncélban, és többen is akadnak, akik azt állítják, hogy hozzájuk fűzhető a híres baki.

Hirdetés

Jamie Stangroom készülő dokumentumfilmje, a The Empire Strikes Door pontosan azt tűzte ki célul, hogy részletes interjúk keretében megismerje az egyes jelölteket, és megtalálja, hogy a beszámolóikban milyen ellentmondások és pontatlanságok tárhatják fel, azaz kiderítse, hogy melyikük a csaló.

A döntés meghozatalában segítsége is lesz, ugyanis többek között Kevin Smith rendező és Greg Grunberg színész is benne lesznek abban a döntőbizottságban, akik bírálni fogják majd a jelentkezőket. A The Empire Strikes Door szeptember 25-én válik elérhetővé Stangroom saját YouTube-csatornáján. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)