Hirdetés

A játék, ami közel 6 évvel ezelőtt elspoilerezte Az ébredő Erő végét

|

Bár hivatalosan nem a kánon része, a Star Wars: The Force Unleashed II egyik jelenete kísértetiesen hasonlít a Star Wars VII legemlékezetesebb pillanatára.

Hirdetés

Ugyan már lassan egy hónapja látható a mozikban a Star Wars: Az ébredő Erő, és csak az nem futott bele spoilerekbe a neten, aki Internet Explorert használ (lehet, hogy ők még arról sem értesültek, hogy van új Star Wars film), csak az olvasson tovább, akit nem zavar, hogy eláruljuk a film legnagyobb csavarját. Az egyiket. Illetve kettőt.

Szóval, mint arra bizonyára mindenki jól emlékszik, Han Solón fia, Kylo Ren szúrt át egy fénykardot. Amennyiben a Star Wars: The Force Unleashed II-ben Starkillerként a sötét oldalra álltunk, a Battle for Endor DLC-ben egyrészt Ewokokat fojtogathatunk (megoszlanak a vélemények arról, hogy ez gonosz dolog-e), és elintézhetünk két kulcsfontosságú karaktert: Chewbaccát és Han Solót. Míg Chewie-t lelövethetjük Han Solóval, Hant Starkiller majdnem pont úgy szúrja át, mint Kylo (a lelkizés nélkül, persze). Ezek az események már akkor sem voltak a kánon részei, akkor is csak "mi lett volna, ha" alapon mutatták be őket. Nézzétek meg videón is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)