Hirdetés

Már egy infografikán is végignézheted a teljes Star Wars: Egy új reményt

|

Csak görgetned kell (mondjuk azt jó sokáig) és egy végtelenül hosszúnak tűnő infografika bemutatja neked a film teljes cselekményét.

Hirdetés

Van valami megmagyarázhatatlanul csodálatos abban, hogy valaki időt és energiát nem kímélve, egy hosszú infografikába ültette át az egész Star Wars: Egy új reményt.

Hirdetés

Éppen ezért gondoltam úgy, hogy ezt bizony nektek is mindenképpen látnotok kell. A szóban forgó infografika minden apró részletre kiterjed, szerepel rajta az első Csillagok háborúja film összes jelenete, illetve minden párbeszéde. Ilyen szürreális "moziélményben még valószínűleg nem volt részetek, úgyhogy bátran bökjetek rá erre a linkre vagy az alábbi képre és utána görgessetek jó sokáig lefelé. 

Ti milyen filmmel kapcsolatban tudnátok elképzelni még hasonló infografikát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)