Hirdetés

Életnagyságú, részben működő AT-ST-t épített egy rajongó (videó)

|

Bár a valóságban megépített AT-ST nem tudna útra kelni, ezen kívül minden megvan benne, amiről egy rajongó által épített modell esetében álmodni mernénk. Még egy kicsit több is.

Hirdetés

Csupán néhány napja bizonyították be a Star Wars-rajongók, hogy nem csak a hivatalos anyagok készítőitől kaphatunk kiváló alkotásokat. De arra nem nagyon számítottunk, hogy valaki egy életnagyságú, félig-meddig működő AT-ST megépítésére is képes.

A csodás járművet két rövid videón nézhetjük meg, viszont ezek készítője elárulta, hogy nem ő építette a lépegetőt, hanem csupán utazás közben látta meg, és megkérte az alkotóját, hogy mutassa be neki. Az AT-ST építője ráadásul a nevét se akarta elárulja az internet népének, így nem tudjuk, merre található a zseniális modell, pedig elég messzire hajlandóak lennénk elutazni, hogy kipróbáljuk. Ugyanis amellett, hogy jól néz ki, a fegyverei mozognak és hangokat is adnak, ahogy a pilótafülke fém ablakfedeleit is működésbe hozhatnánk, ha pedig becsukjuk őket, a pilótafülke állítólag vörös fénybe borul a színezett villanykörtéknek köszönhetően. De a leginkább lenyűgöző talán az a tény, hogy rejtélyes készítője mindent a netről lesett le a több mint nyolc méter magas AT-ST elkészítéséhez.

Ki szeretne egy ilyet a kertjébe vagy lakásába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)