Hirdetés

Star Wars - élőszereplős tévésorozat is jön?

|

A LucasFilm tényleg nagyban gondolkodik: az új Star Wars trilógia és a spin-off filmek mellé még egy tévésorozat is jöhet.

Hirdetés

Szeretjük a Star Warst, de azért van egy határ, aminél meg kell állni, különben nem győzzük fogyasztani a tartalmat.

Jön a Star Wars VII, majd a Star Wars VIII és a Star Wars IX. Emellett tudjuk, hogy készül a Star Wars: Rogue One, lesz egy rakat könyv, valamint biztosan megkapjuk a Star Wars: Battlefrontot, és talán még néhány egyéb játékot. Aki még ezután is vérben forgó szemekkel ordítozik, hogy „MÉG, MÉÉÉG!”, annak jó hír lehet, hogy a Cinelinx birtokába jutott információk alapján az ABC-n elindul egy élőszereplős tévésorozat, ami hasonlóan kapcsolódik a filmekhez, mint az Agents of S.H.I.E.L.D. a Marvel-mozikhoz. A gyártás egyelőre addig nem kezdődik el, amíg nem véglegesítették a filmekkel kapcsolatos terveket, össze kell hangolniuk a forgatást, hogy mindkét esetben ugyanazt a díszletet használhassák.

Mit gondoltok, mennyi az elég? Tetszene az Agents of S.H.I.E.L.D-féle koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)