Hirdetés

Star Wars VII - kiszivárgott volna a trailer egy része?

|

Szerintetek lehetséges, hogy ez a kiszivárgott GIF tényleg a Star Wars: The Force Awakens készülő előzeteséből származik?

Hirdetés

Valószínűleg nagyon kevés olyan dolog van, amit jobban várunk a Star Wars hetedik, The Force Awakens címre keresztelt epizódjánál, ennél fogva pedig meglehetősen nehéz elfogulatlanul vizsgálni az olyan pletykákat, mint pl. az, hogy az alábbi GIF a film legelső teaser traileréből származik.

A Millenium Falcon új változatát ábrázoló GIF eredetileg a Making Star Wars oldalán tűnt fel, de nem árulták el, hogy honnan került elő pontosan, viszont többen azt gondolják, hogy megbízható forrásból származik. Azt is érdemes megjegyezni, hogy ez a jelenet kísértetiesen alátámasztja azokat a pletykákat, melyek szerint az első teaser legvégén a Millenium Falcont látjuk majd a kamera felé repülni.

Ezt így elsőre alapvetően hihetőnek tűnik, viszont aki egy kicsit fifikásabb akar lenni, annak érdemes megvizsgálni a Falcon tetején lévő ikonikus antennát és esetleg összevetni ezzel a korábbi, forgatásról kikerült fotóval. Jól látható, hogy ezen is egy négyszög alakú antenna van, ellentétben a hajó régi változatával:

A teaser trailer egyébként a legtöbb forrás szerint még az idei év vége előtt meg fog jelenni, a zenéje legalábbis már elvileg készül. Ti mit gondoltok? Hihető a pletyka, vagy valaki csak nagyon ügyesen csal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)