Hirdetés

Star Wars Episode IX - Carrie Fisher nem fog szerepelni a következő részben

|

Volt egy kis kavarodás azt illetően, hogy hogyan is alakul majd Carrie Fisher szerepe a következő Star Wars-filmekben, a Lucasfilm viszont most igyekszik tisztázni a helyzetet.

Hirdetés

Carrie Fisher halála óta még mindig nem teljesen tisztázott, hogy pontosan milyen formában találkozhatunk majd a karakterrel a következő filmekben, de most végre tisztázódni látszik a helyzet. Azt már tudjuk, hogy a nyolcadik részben nem változnak majd a színésznő jelenetei, viszont nemrég még úgy tudtuk, hogy Fisher a kilencedik epizódban is feltűnhet majd.

Todd Fisher (a színésznő bátyja) korábban egy interjúban arról beszélt, hogy digitálisan reprodukálhatják majd Leia Organa tábornokot a kilencedik rész kedvéért, azonban a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy most egy interjúban elárulta, hogy ebből egy szó sem igaz:

"Carrie sajnos nem lesz benne a kilencedik filmben, de rengeteget szerepel majd a nyolcadikban."

Kennedy hozzátette, hogy szerinte Todd valószínűleg "össze volt zavarodva", amikor ezt a kijelentést tette, ami olyan szempontból érthető, hogy az ő állítása előtt is többen pletykáltak már erről. A Star Wars: Az utolsó Jedik megjelenése idén december 14-én esedékes, egy rendkívül menő előzetesen pedig már most is belepillanthattok.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)