Hirdetés

Star Wars - emlékszel a rohamosztagosra, aki lefejelte az ajtófélfát?

|

Elmesélte történetét az a rohamosztagos, aki a Star Wars egyik felejthetetlen pillanatában látványosan beverte a fejét az ajtókeretbe. Negyven év után már jó sztori.

Hirdetés

Általában véve a Star Wars filmekre nem a bakik miatt emlékszünk vissza szívesen, de mégis van egy humoros pillanata az első filmnek, amit sokszor emlegetnek a rajongók. Az ajtót lefejelő rohamosztagos most végre elmesélte a történetét.

Nincs meg a jelenet? Segítünk:

Nos, Laurie Goode 31 éves volt amikor az Egy Új Reményt forgatták, egy interjúban árulta el, hogy milyen körülmények között kellett végigszenvednie a forgatást:

"A forgatás második napján sikerült elrontanom a gyomrom, reggelre pedig már legalább 3-4 alkalommal kellett kirohannom a mosdóba. Miután újra felöltöztem és visszamentem a díszlethez, ismét úgy éreztem, hogy ki kéne mennem, viszont pont abban a pillanatban fel is kértek, hogy álljak be az egyik jelenetet leforgatni. Nagyjából negyedjére próbáltuk újra, amikor ismét éreztem valamit a gyomromban, erre egyszer csak 'bumm', bevertem a fejem. Senki nem mondta, hogy 'csapó', szóval feltételeztem, hogy nem fértem bele a képbe."

A színész végül eléggé meglepődött, amikor meglátta magát a moziban és azóta is szívesen meséli el a történetet másoknak. Goode később azt is észrevette, hogy mások aktívan igyekeznek úgy tenni, mintha ők lettek volna a páncélban, így később úgy döntött, hogy egy dalban fogja bebizonyítani, hogy igenis ő volt az elkövető:

Azt még nem tudjuk, hogy a Star Wars VIII-ban is lesznek-e hasonlóan emberi pillanatok, de az már biztos, hogy a következő film idén decemberben kerül a mozikba. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)